Om Amaryllis Krokom

Hos oss hittar du blommor till både vardag och fest – floristiskt hantverk att njuta av själv eller ge bort till någon annan. Vi har en gedigen kunskap runt allt som rör odling och trädgård då både trädgårdsmästare och florister finns i vår personal.

Vi driver även Maries Trädgård, en handelsträdgård där vi odlar många av våra snittblommor under sommaren, sommarblommor och andra trädgårdsväxter. Mycket av det du köper av oss odlas alltså ekologiskt och lokalt här i Jämtland. Det är vi mycket stolta över.

I sommar har Maries Trädgård en stor pop up-trädgård i det stora växthuset vid infarten till oss. Där hittar du allt som hör trädgården till, träd, buskar, perenner, grönsaksplant och sommarblommor. I år har vi också ett fantastiskt utbud av tomatsorter för alla smaker och typer av odlingar. Vi erbjuder också jord och gödsel av högsta kvalitet.

Besök oss och låt våra duktiga florister hjälper dig med allt från vackra vardagsbuketter till färgsprakande festarrangemang, blommor till event, bröllop och begravning. Genom oss kan du även skicka Blommogram till den du bryr dig om och köpa gröna växter som gör hemmet ombonat och personligt.